Thema-avond Leefbaar 3B woensdag 29 mei

De fractie van Leefbaar 3B wil graag, aan de hand van de Kadernota 2013, met inwoners van Lansingerland in gesprek gaan op woensdag 29 mei in de raadszaal van het gemeentehuis. De bijeenkomst begint om 20:00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

Op 23 mei publiceert het college van Lansingerland de Kadernota 2013. In deze kadernota zullen forse bezuinigingen en eventueel lastenverzwaringen worden aangekondigd.
De slechte financiële positie van de gemeente met onder andere grote te korten op de grondexploitaties zijn hiervan de oorzaak. Dat de omvang van de bezuinigingen kan leiden tot ongenoegen bij de inwoners van Lansingerland lijkt erg voor de hand te liggen.
Tijdens deze thema-avond met de titel “Bezuinigen, het raakt ons allemaal” wil de fractie van Leefbaar 3B de kadernota, waarin voorstellen gedaan worden voor moeilijke en ingrijpende bezuinigingen en de consequenties die deze bezuinigingen hebben, delen met de inwoners en organisaties van Lansingerland. 
De Kadernota 2013 wordt op 23 mei op de sites gezet van de gemeente Lansingerland (www.lansingerland.nl) en Leefbaar 3B(www.leefbaar3b.nl).

Iedereen is welkom die met ons wil meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van de bezuinigingen.
Voor de organisatie is het prettig als u zich per e-mail voorzitter@leefbaar3b.nl aanmeld, maar ook onaangemeld bent u welkom.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*