Van oud naar nieuw

Leefbaar 3B fractievoorzitter Jan Pieter Blonk heeft als voorzitter van de commissie Algemeen Bestuur donderdag 23 augustus om 23:55 uur de laatste vergadering in het gemeentehuis van Bleiswijk afgesloten en daarmee is ook een einde gekomen aan bijna 29 jaar vergaderen in het op 16 december 1983 geopende gemeentehuis aan de Dorpsstraat in Bleiswijk.

Alle kantoorvestigingen in de drie kernen gaan naar het nieuwe gemeentehuis van Lansingerland, gelegen naast de Boterdorpseweg. Maar gelukkig blijft voor Lansingerlanders in Bleiswijk het gemeentelijk servicepunt in de bibliotheek in Bleiswijk open. Een wens uit het verkiezingsprogramma van Leefbaar 3B is daarmee werkelijkheid.

Ook werd afscheid genomen van de notuliste van de commissies Marianne Jansen. Zij heeft vier jaar lang de verslagen van de commissievergaderingen op een uitstekende wijze gemaakt. In het nieuwe gemeentehuis worden geen verslagen meer gemaakt van de commissie- en raadsvergaderingen. Er wordt overgestapt op live-streaming. Alle vergaderingen worden in woord en beeld opgenomen, direct via internet uitgezonden en zijn in het archief van de gemeentelijke site na te zien en te beluisteren.

Met een korte toesprak van commissievoorzitter Jan Pieter Blonk, een mooie bos bloemen en een applaus werd namens alle commissieleden en het college afscheid genomen van Marianne Jansen.

 

Bezoekadres nieuwe gemeentehuis, naast Boterdorpseweg:

Tobias Asserlaan 1

2662 SB Bergschenhoek

Postadres:

Postbus 1

2650 AA Berkel en Rodenrijs

1 Comment

  1. Over smaak valt niet te twisten.
    Op een voor de meeste inwoners ver afgelegen locatie is een nieuwe wietplantage geopend met als naam Gemeentehuis Lansingerland.
    De afbraak van het gemeenschapsgevoel wordt steeds verder doorgezet.
    Jammer!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*