Vergroten terrasruimte

Veel bedrijven zijn de afgelopen tijd ongenadig hard getroffen.
De terrassen mogen waarschijnlijk binnenkort weer open. We hopen dat hiermee in ieder geval voor de horeca een beetje verlichting ontstaat.

Met een grotere terrasruimte is het gemakkelijker om afstand van elkaar te houden en kan een horeca ondernemer wellicht net iets meer omzet genereren. Dit biedt een oplossing voor een bedrijfsmatig probleem, maar ook voor een maatschappelijk probleem, want er is grote behoefte in onze kernen om elkaar weer op veilige wijze te kunnen ontmoeten .

Om die reden heeft Leefbaar 3B op 8 mei jl. schriftelijke vragen gesteld aan het college. De beantwoording op schriftelijke vragen kan 4 tot 6 weken duren. Gezien de urgentie hadden wij, evenals WIJ Lansingerland en D66, daarom ook rondvragen opgesteld voor de commissie Algemeen Bestuur van afgelopen woensdag.

Helaas was de agenda van deze commissie te vol voor een digitale vergadering van één avond en is dit onderwerp nog niet aan bod gekomen. De commissie vergadering wordt komende maandag 18 mei a.s. hervat en we vertrouwen erop dat het college dan met een positief bericht gaat komen.


Wordt dus vervolgd.

U kunt deze vergadering life volgen via deze link

Marjolein Gielis is onze woordvoerder voor dit onderwerp.

1 Trackback / Pingback

  1. De terrassen mogen weer open! – Leefbaar3B

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*