2853 bezoekers – Open Huis gemeentehuis Lansingerland

Zaterdag 22 september is met een Open Huis voor alle inwoners van Lansingerland het nieuwe gemeentehuis geopend. Maar liefst 2853 bezoekers werden ontvangen. Er waren een drietal rondleidingen, maar ook kon zelfstandig tussen 10:00 en 17:00 uur de uitgezette route worden gelopen. Op veel plaatsen stonden gastheren en -dames om uitleg te geven en vragen te beantwoorden.

Nagenoeg alle bezoekers waren erg onder de indruk van het gebouw en vonden het prachtig en een aanwinst voor de gemeente. Niet alleen de publieksruimtes maar ook de gebouwdelen, die gewoonlijk niet toegankelijk zijn voor bezoekers konden bekeken worden. Architect Hans van Heeswijk was met een groot aantal medewerkers aanwezig om vragen te beantwoorden evenals bouwer VBK Zuid B.V. uit Bleiswijk.

In de publiekshal, waar iedereen werd ontvangen, waren stands van elf projectontwikkelaars die actief zijn Lansingerland. De projectontwikkelaars waren aanwezig om de verkoop van woningen in Lansingerland te promoten. Muziekkorps Crescendo uit Bleiswijk speelde gedurende een deel van dag in de publiekshal.

Het nieuwe gemeentehuis was dit jaar opgenomen in de route van de 8 van Lansingerland die op dezelfde dag als het Open Huis werd verreden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*