Succesvolle fietstocht 8 van Lansingerland

De fietstocht op de een na laatste zaterdag van september is nu een traditie geworden in Lansingerland. Dit jaar doet ook Pijnacker-Nootdorp mee. Het motto van de fietstocht is: “Geniet en fiets mee. Ontmoeten en ontdekken van het oude en nieuwe Lansingerland & Pijnacker-Nootdorp.” Naar schatting hebben ruim 600 fietsers deelgenomen aan de fietstocht.

In Lansingerland zijn twee startpunten, zwembad De Windas en De Leeuwerik in Bleiswijk. Inwoners van Pijnacker-Nootdorp konden hun fietstocht beginnen bij de bibliotheek in Pijnacker, bij Hofstede Oostrijk in Delfgauw en Molen de Windlust in Nootdorp. In de route was nieuwe fietspad bij de N470 en het nieuwe gemeentehuis van Lansingerland opgenomen. Net als in voorgaande jaren leidde de route langs de historische Van Oldenbarnevelthoeve in Rodenrijs.

Een van de organisatoren, Gerard Bovens, gaf aan dat ook volgend jaar Pijnacker-Nootdorp weer meedoet met de 8 van Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp.

De 8 van Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp is mogelijk gemaakt door ondersteuning van de gemeente Lansingerland, de gemeente Pijnacker-Nootdorp, 3B Wonen, wielervereniging De Pedaalridders, de Fietsersbond en een groot aantal vrijwilligers.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*