Leefbaar 3B organiseert voor alle inwoners infoavond over WOZ en OZB

Dinsdagavond 26 maart 2013 van 20:00 tot 22:00 uur organiseert Leefbaar 3B in de Raadzaal van het gemeentehuis van Lansingerland een informatieavond over de WOZ (Waardering onroerende zaken) en de OZB (Onroerend zaak belasting).

Elk jaar weer zijn bij veel inwoners in Lansingerland heel wat vragen over de waardering van de woning en de belastingheffing hierover door de gemeente.

Op de informatieavond wordt door Ivo Lechner van de Waarderingskamer, Robbert Verkuijlen van de VNG (Vereniging Nederlandse Gemeenten) en de lokale NVM makelaar Rob van Dullink een presentatie gegeven. Na de presentaties is er gelegenheid vragen te stellen aan het panel dat bestaat uit Jan Gieskes van de Waarderingskamer, Robbert Verkuijlen van de VNG, NVM makelaar Rob van Dullink en Leefbaar 3B raadslid Henk Meester.

De bedoeling van de avond is meer inzicht te geven in deze complexe materie. Alle inwoners van Lansingerland zijn van harte welkom. Leefbaar 3B wil graag weten op hoeveel mensen dinsdagavond 26 maart gerekend kan worden. Als u besluit bij de informatieavond aanwezig te zijn, kunt u zich uiterlijk maandag 25 maart 2013 via voorzitter@leefbaar3b.nl of per telefoon 06 14 789 383 aanmelden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*