Gemeente Lansingerland zet stap vooruit in strijd tegen corona

5 miljoen euro stelt de gemeenteraad van Lansingerland voor 2020 beschikbaar in de strijd tegen corona. Dit geld is voornamelijk bedoeld voor onze inwoners die het moeilijk hebben. Bijvoorbeeld voor ondernemers die een betalingsregeling willen treffen of voor extra bijstand aan hulpbehoevenden. Maar er is ook extra geld voor de uitgaven op het gebied van veiligheid. Zodat iedereen op een goede manier weer terug kan keren en gebruik kan maken van onze openbare ruimte.

Leefbaar 3B vindt het belangrijk om een stap vooruit te zetten in tijden van deze crisis. En gelukkig kan dat in Lansingerland ook. Door het prudent financieel beleid van de afgelopen jaren hebben we de mogelijkheid gecreëerd om extra steun te bieden aan onze inwoners die het nú hard nodig hebben. Waar andere gemeentes vaak een stap terug moeten doen kunnen wij als gemeente juist die stap vooruit zetten.

Daarbij houdt de gemeenteraad stevig de controle om ervoor te zorgen dat dit gemeenschapsgeld goed wordt ingezet. Woordvoerder Johan Philippens gaf aan dat hij dat belangrijk vindt, omdat juist de gemeenteraad verankerd is in de maatschappij. En indien nodig plussen we die 5 miljoen euro in 2021 nog eens bij.

Omdat wij als Leefbaar 3B, het belangrijk vinden dat de gemeente er is voor haar inwoners.

Juist nu!!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*