Sterrenweg opnieuw onder de aandacht

In de commissie Ruimte van 10 oktober wilde Cheryta Buijs van Leefbaar 3B en Nelleke Bouman van CDA bij de rondvraag over deze weg een vraag stellen. Wethouder Henk de Paepe gaf echter bij de mededelingen al voldoende informatie omtrent de ontwikkelingen voor deze weg, die door de wegafsluiting van de Noordeindseweg beduidend drukker is geworden.

In de commissie van 17 september heeft de wethouder na het stellen van vragen, eveneens door Leefbaar 3B, beloofd per direct maatregelen te nemen op deze weg door het aanpassen van de snelheid naar 30km, een zebrapad voor veiligheid van de schoolgaande jeugd en verkeersremmende maatregelen, zoals vernauwingen in de weg. Voorafgaand aan het nemen van deze maatregelen is er een overleg geweest met de bewoners van de Sterrenweg. Daar is uitgekomen dat zij met de genoemde maatregelen door de wethouder niet instemden. Op 18 oktober heeft de wethouder opnieuw overleg met de bewoners van de Sterrenweg. De wethouder zal de commissie Ruimte van de ontwikkelingen op de hoogte houden.

Afgelopen zaterdag is actie gevoerd op de Sterrenweg. Met veel spandoeken en linten gaven de buurtbewoners aan dat de situatie voor hen onacceptabel is geworden. Buurtbewoners en gemeente: Snel aan tafel en maatregelen nemen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*