Nieuwe bestuursleden Leefbaar 3B

Afgelopen dinsdag 17 april 2018 is de Algemene Ledenvergadering (ALV) van Leefbaar 3B gehouden.
Het was een heel vrolijke ledenvergadering. Er is volop nagenoten van de negen zetels die Leefbaar 3B bij de gemeenteraadsverkiezing van 21 maart heeft gewonnen. Dat is een winst van twee zetels in vergelijking met de raadsverkiezing van vier jaar geleden.

Campagneleider en raadslid Leon Erwich werd door het bestuur in de bloemetjes gezet vanwege zijn enorme inzet tijdens de afgelopen campagne. Het CampagneTeam werd uitvoerig bedankt voor de geweldige prestatie en de enorme verkiezingsoverwinning. Over de vorming van een nieuw college in Lansingerland is op dit moment nog niets te melden.

Hugo Groeneveld ontvangt uit handen van de Voorzitter een bos bloemen.

 

In de ALV hebben een aantal bestuurswisselingen plaatsgevonden.
Hugo Groeneveld heeft na ruim tien jaar afscheid genomen als bestuurslid. Hij werd door Leefbaar 3B voorzitter Patra Steehouwer en raadslid Henk Meester uitvoerig bedankt voor zijn vele bestuurswerk. Er zijn twee nieuwe bestuursleden benoemd, John Meijer en Dave Salomons.
De ALV wenste beide nieuwe bestuursleden veel succes en wijsheid. Het bestuur van Leefbaar 3B ziet er nu als volgt uit:
Patra Steehouwer (voorzitter), Dave Salomons (vice-voorzitter), Patrick Thomas (secretaris) en John Meijer (penningmeester).

Gewoontegetrouw staat jaarlijks in april de jaarrekening op de agenda van de ALV. De jaarrekening 2017 van Leefbaar 3B is, na controle en verslag daarvan door de kascommissie bestaande uit Cheryta Buijs en Ruud Veldkamp, goedgekeurd.

Vlak voordat voorzitter Patra Steehouwer de Algemene Ledenvergadering wilde sluiten heeft Marjolein Gielis namens de fractie, met een toespraak en een mooie bos bloemen,  Patra heel erg bedankt voor al haar inzet van de afgelopen 12 maanden. Haar inzet voor Leefbaar 3B in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezing van 21 maart is enorm geweest.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*