Nieuwe bestuur start uurtje ” informatie uitwisselen”

Uitnodiging voor het 1e uurtje van “ informatie uitwisselen “
Datum            : dinsdag 6 november 2012
Locatie          : Gemeentehuis Tobias Asserlaan 1 Bergschenhoek
vergaderzaal 11 (1e verdieping deur naast vergaderkamer 8 geeft  toegang tot de andere vergaderzalen).
Aanvang        : 18.45 inloop vanaf  18.30 uur
Sluiting          : 19.45 uur

Het nieuwe bestuur wil de banden met alle leden aanhalen, met als doel de betrokkenheid tot elkaar te vergroten en informatie uit te wisselen zodat wij meer weten  wat er bij u leeft en u meer te weten komt waar college, raadsleden en bestuur zich mee bezig houden. Het is de bedoeling om maandelijks een uurtje hiervoor uit te trekken.
Wij hopen met het instellen van dit maandelijks overlegmoment beter op de hoogte te komen van de wensen, gevoelens en problemen bij u als inwoner van Lansingerland.

Wethouder Henk de Paepe, raadsleden uit de commissie Samenleving, commissie Ruimte, uit de commissie Algemeen Bestuur en het bestuur van Leefbaar 3B zullen in dit uurtje aanwezig zijn om vragen indien mogelijk gelijk te beantwoorden of er later naar u op terug te komen. Onderwerpen die een verdere uitwerking  behoeven, worden geagendeerd en komen in een volgend uurtje “Informatie uitwisselen” terug.

De onderwerpen die door u aan de orde gesteld kunnen worden betreffen uw leefomgeving of ideeën om verbeteringen tot stand te brengen. Wat de mogelijkheden hiervoor zijn en op welke termijn dit mogelijk is, zal per onderwerp met elkaar besproken worden.
Het inbrengen van persoonlijke problemen met de gemeente is in dit uurtje niet de bedoeling. Hiervoor kunt u de wethouder of raadsleden rechtstreeks op een ander moment benaderen.

Het 2e uurtje van “ Informatie uitwisselen”  staat al gepland op maandag 10 december op dezelfde tijd en dezelfde locatie. U krijgt voor het 2e uurtje weer tijdig een officiële uitnodiging per e-mail. De uitnodigingen worden ook op onze website vermeld.

Voor de organisatie is het fijn als u van te voren opgeeft of u aanwezig kunt zijn op 6-11-2012. Heeft u al een onderwerp dat u onder de aandacht wilt brengen, dan kunt u dat ook vooraf melden.
Aanmelden en onderwerp kan u per e-mail  via de website of per telefoon aan de voorzitter Cheryta Buijs 06 14 789 383

 

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*