Longread nieuwe bestuursperiode, deel 2: organisatie van de fractie

Er is na ons laatste bericht over de nieuwe samenstelling van de Leefbaar 3B-fractie veel gebeurd. Naast de zeven genoemde fractieleden en onze wethouder Simon Fortuyn is de fractie verrijkt met drie duo raadsleden. Door de komst van Terry Duivesteijn, Roy Diepeveen (tevens fractiesecretaris) en Jean-Paul Meuldijk staat er nu een uitstekend team van 11 gedreven en gemotiveerde Leefbaren die de komende vier jaar het verschil willen maken. Door middel van onderstaand overzicht zijn jullie vertegenwoordigers eenvoudig terug te vinden en aan te spreken:

Commissie Algemeen Bestuur (met als voorzitter onze eigen Jan Pieter Blonk)

Commissie Ruimte

Commissie Samenleving

Begeleiding Accountants Controle (BAC) (met als voorzitter Jan Pieter Blonk)

Daarnaast hebben de Leefbaren ook de verantwoordelijkheid genomen om de raad op andere vlakken te vertegenwoordigen. Zo zit Don van Doorn in de werkgeverscommissie en is hij plaatsvervangend voorzitter van het presidium, zit Johan Philippens in de Gemeenschappelijke Regeling (GR) Bleizo, Leon Erwich in de GR Hoefweg en Jan Pieter Blonk in de Adviescommissie Vervoersautoriteit van de MRDH.

Nu het raamwerk staat en de fractie werkafspraken heeft vastgelegd in het fractiereglement, is de fractie druk bezig met de definitieve onderlinge verdeling van de inhoudelijke portefeuilles. Hiermee willen we bereiken dat we de kwaliteit van ons werk en de continuïteit goed borgen en wij ook goed bereikbaar zijn voor de samenleving. Natuurlijk doen we dit met de winkel open en heeft de fractie op verschillende dossiers al stevig van zich laten horen in commissie en gemeenteraad.

Verder lezen longread nieuwe bestuursperiode:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*