Duoraadslid Leefbaar 3B – Bleiswijk

Terry is geboren en getogen in Bleiswijk en woonde daar de eerste 25 jaar van zijn leven, totdat hij door gebrek aan woningen voor starters noodgedwongen de gemeente verliet. Hij groeide op in de Zeeheldenbuurt (Karel Doormanlaan), ging nog naar de toenmalige basisschool de Lozanje, gevolgd door de Anne Frankschool, Blesewic en Melanchthon Schiebroek. Terry werkte als tomaten- en paprikaplukker in diverse Bleiswijkse kassen, had samen met zijn neef een drive-in show (Duivert Drive In) waarmee hij op vele voetbal-, tennis- en schuurfeesten draaide, maar werd uiteindelijk op 20-jarige leeftijd zelfstandig ondernemer als webbouwer. Dat is hij 18 jaar later nog steeds.

Zoals veel jongeren en jongvolwassenen kon hij niet in Bleiswijk blijven wonen, door gebrek aan beschikbare woningen. Hij heeft daarom onder meer twee jaar in Leiden gewoond voor zijn studie Criminologie, omdat hij graag nog een écht diploma wilde naast zijn onderneming. Hij verhuisde vervolgens naar Breda voor zijn grote liefde (Rosanne), waar hij zeven jaar is blijven wonen.

Samen met zijn (inmiddels) verloofde, heeft hij twee kinderen: Sofie (6) en Dex (2). In 2019 verhuisde hij met zijn gezin terug naar Bleiswijk, naar de Tuinen, toen het voor hun – eindelijk – mogelijk was een huis te kopen in Lansingerland.

Terry heeft vele interesses. Je kent hem bijvoorbeeld wellicht van de Stichting Reanimatie 3B-Hoek (waar hij al sinds 2009 actief is en ook les geeft). Daarnaast heeft hij in coronatijd het initiatief Kaartjevoorouderen.nl gelanceerd samen met zijn verloofde en is hij ook nog actief voor de oudercommissie Kinderopvang Kameleon Bleiswijk.

De belangrijkste motivatie voor Terry om politiek actief te worden, is de toekomst van zijn kinderen. Hij wil graag dat ze over 20 jaar nog steeds in het mooie, dorpse, Bleiswijk kunnen wonen, als zij dat willen. Dat ze dan ook nog kunnen recreëren in een groen en aantrekkelijk Rottemerengebied, veilig op de fiets naar een middelbare school in Bergschenhoek en kunnen stappen in Berkel & Rodenrijs.

Functies

  • LId van de commissie Algemeen Bestuur

Contact    

E-mailadres: terry@duivesteijn.com
Telefoon: 06 510 72 307
Twitter: @Duivesteijn
Facebook

Nevenfuncties

  • Eigenaar (webdeveloper) LoungeRoom Online Solutions, bezoldigd
  • Penningmeester en dagelijks bestuur Stichting Reanimatie 3B Hoek, vrijwilligersvergoeding
  • Reanimatie-instructeur Stichting Reanimatie 3B Hoek, bezoldigd
  • Bestuurslid Stichting Oranjecomité Bleiswijk, onbezoldigd
  • Lid Oudercommissie Kinderopvang Kameleon Partou Bleiswijk, onbezoldigd
  • Vrijwilliger Maatjesproject Welzijn Lansingerland, onbezoldigd