Eet mee aan de langste eettafel van Nederland

langste_eettafel__Leefbaar3bOp woensdag 27 januari van 12.00 tot 14.00 uur staat de langste eettafel van Nederland in het gemeentehuis van Lansingerland. Eet u mee? Iedereen is welkom, jong en oud. Kent u in uw buurt iemand die eenzaam is? Neem hem of haar dan mee naar deze gratis lunch.

Waarom de langste eettafel?

De langste eettafel van Nederland is een initiatief van Sensoor. Deze organisatie biedt 24 uur per dag 7 dagen per week een luisterend oor voor iedereen. Zij organiseren in veel gemeenten deze publieke eettafel om aandacht te vragen voor eenzaamheid. Een onderschat probleem in onze samenleving.

De lunch

Op woensdag 27 januari doet deze tafel Lansingerland aan. Leerlingen van middelbare school Wolfert Pro verzorgen deze lunch. Voor de kinderen is er een hele grote kleurplaat. Verder kunt u genieten van een mimespeler en u kunt natuurlijk met uw mededisgenoten praten. Rond 12.00 uur opent wethouder Sociaal Domein Ankie van Tatenhove de lunch. In verband met de catering vragen we u wel om u aan te melden. Dit kan via lansingerland@sensoor.nl.

Tot woensdag 27 januari!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*