Verwarring over standplaatsen in winkelcentrum Berkel

Bij winkeliers en standplaatshouders in het winkelcentrum Berkel is verwarring ontstaan over wie en waar het is toegestaan om een standplaats in te nemen. Op de plek bij De Visch moest de bloemenkraam weg, maar er stond dit weekend wel een fruitkraam. Op het plein vlak naast het carillon staat met ingang van deze week elke dinsdag een grote caravan waarin een nagelstudio is gevestigd.

Onder de winkeliers en de standplaatshouders is afgelopen maand een enquête geweest over waar wel en geen standplaatsen in het winkelcentrum van Berkel moeten zijn/komen. De uitkomst van die enquête wordt woensdagmiddag 15 mei met de winkeliersvereniging, de winkeliers en de standplaatshouders op het gemeentehuis besproken.

Zou het niet voor de hand liggen om in afwachting van de bespreking van 15 mei pas op de plaats te maken ten aanzien van het afgeven van standplaatsvergunningen? Leefbaar 3B zal in de raadscommissie Algemeen Bestuur van aanstaande woensdagavond 8 mei hierover vragen stellen aan het college van B&W.

2 Comments

  1. Wat een gedoe met standplaatsen, de ondernemers helpen lijkt met een betere optie en belangrijker voor alle drie de kernen!

  2. Goeden middag,

    Het is wellicht zinvoller om de stoepgoten overdag schoon te maken en niet s’morgens vroeg wanneer er nog veel auto’s geparkeerd staan.

    PM

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*