Praat mee over Verkiezingsprogramma Leefbaar 3B

Inwoners van Lansingerland kunnen samen met leden van Leefbaar 3B woensdagavond 18 oktober 2017 meepraten over het ontwerp verkiezingsprogramma.

Bestuur en fractie van Leefbaar 3B vinden het belangrijk, voordat het verkiezingsprogramma door de Algemene Ledenvergadering wordt vastgesteld, inwoners van Lansingerland in de gelegenheid te stellen om te reageren of mogelijk wijzigingen voor te stellen van het ontwerp verkiezingsprogramma. lees meer

De bijeenkomst vindt plaats op

Datum:            Woensdag 18 oktober 2017

Aanvang:         19:30 uur

Plaats:            Gemeentehuis Lansingerland

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan gebeuren via jpb@leefbaar3b.nl

Na aanmelding wordt het ontwerp verkiezingsprogramma op 14 oktober 2017 naar de deelnemers aan de bijeenkomst gemaild.

 

1 Comment

  1. Er zijn een heleboel mensen, niet uit lansingerland, die een idee hebben om de zoro buslijn door te trekken naar Schiedam en het vliegveld. Er wordt al jaren gestreden om de bushalte bij de Bonfut weer open te krijgen voor de inwoners van Lansingerland, in dit geval Berkel en Rodenrijs. Lijkt mij een idee voor jullie om daar voor de zoveelste keer maar weer eens aandacht aan te besteden. Geen medewerking voor zoetermeer of haaglanden maar zorg eerst maar eens dat de eigen bewoners baat hebben bij die lijn. 2 haltes midden in een park! Gaat toch nergens over terwijl de mensen die er wonen er geen gebruik van kunnen maken. Die halte ligt net op Rotterdams gebied, verplaats hem dan 20 meter en het is op het gebied van Lansingerland.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*