Verkiezingsprogramma en de Kieslijst Leefbaar 3B vastgesteld

In de druk bezochte algemene ledenvergadering van Leefbaar 3B is woensdagavond 13 december de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezing van 21 maart 2018 vastgesteld. Ook het Verkiezingsprogramma Leefbaar 3B 2018 – 2022 is, na enkele aangenomen wijzigingsvoorstellen, door de ledenvergadering vastgesteld.

Het verkiezingsprogramma heeft een bekende titel: “Samen maken we het Leefbaar” met als nieuwe ondertitel “Betrouwbaar Betrokken Bereikbaar.”

Door op deze link te klikken gaat u naar het verkiezingsprogramma van Leefbaar 3B.

Na vaststelling van het verkiezingsprogramma heeft de algemene ledenvergadering de kieslijst vastgesteld. Op de kieslijst staan de kandidaat-raadsleden van Leefbaar 3B. Op nummer 1 staat wethouder Simon Fortuyn. Hij is al in september door de algemene ledenvergadering benoemd tot lijsttrekker. Nu is ook de rest van de kieslijst bekend. Er staan in het totaal 25 namen op de lijst. Er zijn kandidaten bij die op dit moment in de raad zitten, maar er zijn ook nieuwe gezichten. Een mooie lijst met zowel nieuwe als ervaren kandidaten.

Door op deze link te klikken gaat u naar de kieslijst van Leefbaar 3B.

De leden, het bestuur en de fractie van Leefbaar 3B zullen zich extra inspannen om net als in 2010 en 2014 een goed resultaat neer te zetten bij de gemeenteraadsverkiezing van woensdag 21 maart 2018.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*