Marjolein Gielis vicefractievoorzitter Leefbaar 3B

Marjolein Gielis, vicefractievoorzitter Leefbaar 3B
Marjolein Gielis, vicefractievoorzitter Leefbaar 3B

In de fractievergadering van vrijdag 18 april is Marjolein Gielis gekozen tot vicefractievoorzitter van Leefbaar 3B. Marjolein is al 10 jaar gemeenteraadslid. Eerst in Bergschenhoek voor Leefbaar Bergschenhoek (2003-2006) en daarna van 1 januari 2007 tot heden voor Leefbaar 3B in de raad van Lansingerland.

Marjolein is in 2001 betrokken geweest bij de oprichting van Leefbaar Bergschenhoek en in 2006 bij de overgang naar Leefbaar 3B. Bij de samenvoeging van de drie B gemeenten (Bleiswijk, Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs) tot de nieuwe gemeente Lansingerland is de naam Leefbaar Bergschenhoek gewijzigd in Leefbaar 3B. Marjolein was eerst raadslid in Bergschenhoek voor Leefbaar Bergschenhoek (2003-2006) en daarna vanaf 1 januari 2007 tot heden voor Leefbaar 3B in de raad van Lansingerland.

Marjolein is in 2001 betrokken geweest bij de oprichting van Leefbaar Bergschenhoek en in 2006 bij de overgang naar Leefbaar 3B. Bij de samenvoeging van de drie B gemeenten (Bleiswijk, Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs) tot de nieuwe gemeente Lansingerland is de naam Leefbaar Bergschenhoek gewijzigd in Leefbaar 3B.

 

1 Comment

 1. Beste Marjolein,

  Gefeliciteerd met je nieuwe “vice voorzitterschap”.
  Bij jou is dit zeker is goede en serieuze hand.
  En we hebben zeker een feminine touch nodig bij college onderhandeling en daarna bij het college.
  Succes,
  Groetjes
  Ronald

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*