Leefbaar 3B doet mee aan NL Doet

IMG_1511SF150

Leefbaar 3B wethouder Simon Fortuyn en zijn collega wethouder van de ChristenUnie Ankie van Tatenhoven hebben zich zaterdag ingezet voor NL Doet door bij de Leeuwerik in Bleiswijk aan de schoonmaak te gaan.

Ze zijn aan de gang gegaan met het poetsen van het meubilair, gordijnen wassen en het lappen van ramen. Met een kleine 20 vrijwilligers is de klus geklaard, waarna ze gezamenlijk een lunch genoten in het verzorgingshuis De Tuinen van Laurens. lees meer

Wethouder Simon Fortuyn doet vrijwilligerswerk tijdens NL Doet
Wethouder Simon Fortuyn doet vrijwilligerswerk tijdens NL Doet
IMG_1171-e1457853472104
Wethouder Ankie van Tatenhove doet vrijwilligerswerk tijdens NL Doet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op die zelfde zaterdagochtend gingen de Leefbaar 3B raadslid Marjolein Gielis, fractievoorzitter Wouter Hoppenbrouwer en een groot aantal andere vrijwilligers aan de wandel met 25 bewoners van het Laurens verzorgingshuis Sint Petrus in Berkel. Onder een onbewolkte hemel met een prachtig stralende zon zijn zij naar het winkelcentrum van Berkel gelopen en daarna genoten van het Annie MG Schmidtpark. De ochtend werd net als in Bleiswijk ook in Sint Petrus afgesloten met een heerlijke lunch.

Leefbaar 3B raadslid Marjolein Gielis doet vrijwilligerswerk tijdens NL Doet
Leefbaar 3B raadslid Marjolein Gielis doet vrijwilligerswerk tijdens NL Doet
IMG-20160312-WA0001-576x1024w
Leefbaar 3B fractievoorzitter Wouter Hoppenbrouwer doet vrijwilligerswerk tijdens NL Doet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

w20160311_174845-e1457853629833w

Een dag eerder was Leefbaar 3B raadslid Georgine Zwinkels in de weer met voorbereidingen voor de kleding- en speelgoedbeurs van de “Speelhut” op zaterdag. Georgine heeft meegeholpen met het inrichten van de beurs, het sorteren en op maat hangen van de enorme hoeveelheid ingebrachte kinderkleding.

De opbrengst wordt gebruikt voor het aanschaffen van nieuw speelgoed voor de Speelotheek.

Velen hebben maar weer eens mogen ervaren dat vrijwilligerswerk niet alleen heel noodzakelijk is, maar vooral ook heel erg leuk. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van onze samenleving.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*