Leefbaar 3B nam vrijdag 28 & zaterdag 29 mei deel aan NLdoet

Marjolein Gielis en Leon Erwich hebben vrijdag 28 & zaterdag 29 mei deelgenomen aan NLdoet van het Oranje Fonds in moestuin vereniging Berkelhof en Hethoekpunt Sprank in Bergschenhoek.

Marjolein Gielis had een prachtige ochtend te pakken in Moestuinvereniging Berkelhof om via NL DOET een bijdrage te leveren aan het opfrissen van een, letterlijk, bloeiende gemeenschap in Lansingerland. Voor de mensen die het nog niet kennen: Berkelhof is een prachtig tuincomplex in Berkel en Rodenrijs. Een écht pareltje in onze toch al zo mooi gemeente. Ga er eens langs: je zult je verbazen!
Bij Hethoekpunt Sprank werden we eerst verwend met een koppie koffie en een zelf gemaakte cake, een goed begin van de dag zegt Leon Erwich. Wat een leuke ervaring is het om op deze manier iets voor een ander te mogen doen. Samen maken we het leuk op de actie opruimdag met een geweldige ploeg❣️Plantjes poten, heggen scheren, aanvegen … opruimen Bedankt voor de mooie dag en de lekkere lunch👊🍀 @stichting_sprank

NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland en vindt dit jaar voor de zeventiende keer plaats. Op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei kan iedereen op ruim 5.500 plekken in Nederland een laagdrempelige manier kennis maken met vrijwilligerswerk en ervaren hoe het is om iets voor een ander te betekenen.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*