Inwoners Lansingerland praten mee over Verkiezingsprogramma Leefbaar 3B

Afgelopen woensdag hebben inwoners van Lansingerland in het gemeentehuis hun mening kunnen geven over het voorgestelde Verkiezingsprogramma 2018-2022 van Leefbaar 3B.  Zij hebben tijdens de bijeenkomst en via mail wijzigingsvoorstellen gedaan.

Het verkiezingsprogramma heeft de voor Leefbaar 3B bekende naam “Samen maken we het Leefbaar” met daar aan toegevoegd “Betrouwbaar Betrokken Bereikbaar.”

De door het bestuur van Leefbaar 3B ingestelde schrijversgroep, die de afgelopen twee maanden het concept verkiezingsprogramma heeft opgesteld, is nu de wijzigingsvoorstellen aan het verwerken in een nieuwe versie van het programma. Het verkiezingsprogramma wordt dit najaar in de Algemene Ledenvergadering van Leefbaar 3B vastgesteld.

De lijsttrekker van Leefbaar 3B is wethouder Simon Fortuyn. Hij heeft in de Ledenvergadering van afgelopen september de benoeming tot lijsttrekker aanvaard. In de Algemene Ledenvergadering van 13 december wordt de gehele kieslijst vastgesteld en dan is bekend welke kandidaten voor Leefbaar 3B op welke plaats op de kieslijst staan.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*