Hospice Lansingerland Dictee

Leefbaar 3B wil u graag, via haar website, sterk aanbevelen mee te doen aan het tweede Hospice Lansingerland Dictee in Melanchthon Bergschenhoek op Donderdag 30 januari 2014. Het dictee begint om 20:15 uur.

De opbrengst komt geheel ten goede aan de Hospice Lansingerland in Bergschenhoek. Het dictee wordt voorgelezen door minister Ivo Opstelten en de veiling wordt gedaan door RTL nieuwslezer Roelof Hemmen. De organisatie hoopt dat de minister dit jaar er echt bij zal zijn. Vorig jaar werd hij uitstekend vervangen door staatssecretaris Fred Teeven.

Hoe werkt het?

Op de website www.hospicelansingerlanddictee.nl is alle informatie en een aanmeldformulier te vinden. De minimale inleg voor deelname is € 50 en voor jongeren tot 18 jaar € 20. U kunt dit bedrag bijeen brengen door u te laten sponsoren door familie, vrienden, relaties en collega’s. Een hoger bedrag is uiteraard ook mogelijk, want de gehele opbrengst is voor het goede doel. De deelnemer die het hoogste sponsorbedrag ophaalt, ontvangt een mooie prijs. De deelnemers kijken zelf hun dictee na. Van degenen die in de top drie eindigen bij het dictee worden de resultaten bekend gemaakt. Zij ontvangen naast de eer een toepasselijke prijs.

Veel extra geld nodig

De Stichting Vrienden Van Hospice Lansingerland zamelt geld in voor de financiering van de hospice, waarvoor jaarlijks een bedrag van minimaal € 70.000 nodig is. Het eerste Hospice Lansingerland Dictee was vorig jaar een groot succes met 135 deelnemers en een opbrengst van € 16.700. Daarom heeft de Stichting Vrienden van Hospice Lansingerland besloten opnieuw een dictee te organiseren en zij zijn erg blij dat de Bibliotheek Oostland en Melanchthon Bergschenhoek weer hun medewerking verlenen.

Het bestuur van de Vrienden van Hospice Lansingerland verwelkomt u graag op donderdag 30 januari 2014 vanaf 19:45 uur.

Het bestuur van de Stichting Vrienden Van Hospice Lansingerland bestaat uit: Marjolein Gielis, Alrei Vos, Vincent de Beer, Peter van Gulik, Gerard Lexmond, Erika van Roon, Suzan Snels, Huguette Tichler, Peter Veldkamp en Annette Docter.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*