Hospice Lansingerland Dictee – 21 maart 2013

Donderdagavond 21 maart 2013 vindt het Hospice Lansingerland Dictee plaats in Melanchton Bergschenhoek. Minister Ivo Opstelten zal het dictee voorlezen. De opbrengst komt geheel ten goede aan het Hospice Lansingerland.

Op de website http://www.hospicelansingerlanddictee.nl/ is alle informatie en een aanmeldformulier te vinden. De minimale inleg voor deelname is € 50 en voor jongeren tot 18 jaar € 20, maar daar bovenop laat iedere deelnemer zich door familie, vrienden, relaties en collega’s voor meer euro’s sponsoren. De gehele opbrengst is immers voor het hospice. De deelnemer die het hoogste sponsorbedrag ophaalt, ontvangt een fraaie prijs! Van degenen die in de top 3 eindigen bij het dictee worden de resultaten bekend gemaakt en zij ontvangen naast de eer een toepasselijke prijs. Ook aan een aantal van de overige deelnemers wordt een prijs uitgereikt, zonder het aantal fouten openbaar te maken.

De Stichting Vrienden van het Hospice Lansingerland zamelt geld in ten behoeve van de financiering van het hospice, waar naast drie professionals zo´n 70 vrijwilligers zich inzetten voor de gasten. Voor het in stand houden is jaarlijks een bedrag van minimaal € 60.000 nodig. Ieder jaar organiseren de Vrienden een grote actie en dit jaar is dus gekozen voor het organiseren van een lokaal dictee. De datum 21 maart valt midden in de Boekenweek en de organisatie is dan ook erg blij dat zij grote medewerking krijgt van Bibliotheek Oostland en Melanchton Bergschenhoek.

Doe mee. Vul vandaag nog het aanmeldformulier in.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*