Donderdagavond 8 oktober het Hospice Lansingerland Dictee met Ivo Opstelten

Dictee_Lansingerland_LeErDoe komende donderdagavond 8 oktober mee met het Hospice Lansingerland Dictee. Het dictee wordt voor de derde keer gehouden in de aula van Melanchthon Bergschenhoek. Met de opbrengst van deze avond steunen deelnemers en sponsoren het Hospice Lansingerland in Bergschenhoek, een liefdevolle thuisplek voor mensen in hun laatste levensfase.

Het dictee wordt voorgelezen door voormalig minister en ex burgemeester van Rotterdam, Ivo Opstelten. Bent u niet zo’n schrijver maar wilt u het hospice wel steunen? Kom dan ook donderdagavond 8 oktober naar Melanchthon Bergschenhoek en doe dan mee met de veiling, onder leiding van RTL-nieuwslezer Roelof Hemmen.

lees meer

Hoofdprijs: Eén minuut gratis winkelen

De winnaar van het dictee mag begin 2016 één minuut gratis winkelen in de nog te openen Jumbo Supermarkt van Christiaan Veltrop in Bergschenhoek. De deelnemers maken ook kans op een e-reader beschikbaar gesteld door Expert Berkel en Rodenrijs of een boekenbon ter waarde van € 100 beschikbaar gesteld door boekhandel Van Atten met vestigingen in Berkel en Pijnacker.

De deelnemers aan het dictee kunnen zich laten sponsoren door familie, vrienden, bekenden of collega’s. Voor de deelnemer die het meeste sponsorgeld heeft binnengehaald, is ook een mooie prijs beschikbaar.

Veiling met prachtige kavels

Tijdens de veiling gaan onder leiding van veilingmeester Roelof Hemmen unieke belevenissen onder de hamer zoals een schaatsclinic met vijfvoudig Nederlands kampioen allround en Olympisch zilveren medaillewinnares Ria Visser, een middag golfen en lunchen op The Dutch in Spijk, een bezoek aan de RTL-nieuwsstudio en nog veel meer.

Waar is het dictee

In de van aula van Melanchthon Bergschenhoek, De Zijde 3 te 2662 EB Bergschenhoek.

Deelnemers aan het dictee, deelnemers aan de veiling en belangstellenden zijn vanaf 19.00 uur van harte welkom. Deze school zorgt ook dit jaar voor een gastvrije ontvangst.

Meld u aan!

Aanmelden kan heel eenvoudig via de website www.hospicelansingerlanddictee.nl. Alleen de resultaten van de drie winnaars worden openbaar gemaakt.

Op www.hospicelansingerlanddictee.nl kunt u het volledige programma en alle veilingkavels zien.

Met voormalig minister en ex-burgemeester van Rotterdam, Ivo Opstelten als voorlezer van het dictee en RTL-nieuwslezer Roelof Hemmen als presentator en veilingmeester belooft het een bijzondere maar ook gezellige avond te worden.

Klik op onderstaande beeld voor filmpje sfeerimpressie van vorig jaar:

https://youtu.be/-rqo8FB3Adc

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*