Henk de Paepe bedankt inwoners Lansingerland

2014-06-15 - Site - HdP 1.1 - Foto Bedankt

 

Via de site van Leefbaar 3B bedank ik alle bewoners en samenwerkingspartners van onze mooie gemeente Lansingerland voor de vele hartverwarmende reacties die mijn vrouw en ik in de afgelopen weken ontvingen bij mijn afscheid als wethouder van Lansingerland.

Het waren onvergetelijke, maar ook tropenjaren waarin ik mij met hart en ziel heb ingezet voor al onze inwoners en al diegenen die bij wilden dragen aan een betere samenleving. Heel hartelijk dank ook voor de uitstekende samenwerking die ik met tal van inwoners en actiegroepen mocht hebben. Daarbij droeg u zelf op een transparante en faire wijze bij aan het behalen van het door u gewenste doel. Lansingerland heb ik in mijn hart gesloten!

Ik wens U allen het allerbeste voor de toekomst.

Henk de Paepe

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*