Hangende plantenbakken in winkelcentra Berkel, Bergschenhoek en Bleiswijk

In vervolg op een discussie in de commissie Algemeen Bestuur heeft Leefbaar 3B een motie ingediend om de drie winkelcentra in Berkel, Bergschenhoek en Bleiswijk deze zomer op te fleuren met hanging baskets. Fleurige bloembakken, die aan lantarenpalen hangen.

De overwegingen om dit te doen zijn:
☑ Het is voor de gemeente belangrijk dat de drie winkelcentra in Berkel, Bergschenhoek en Bleiswijk “Schoon, Heel, Veilig en Gezellig” zijn;
☑ Bruisende winkelcentra boeien bezoekers en vergroten de levendigheid in de winkelcentra;
☑ Hanging baskets leveren een fleurige bijdrage aan bruisende centra en alle inwoners hebben daar van Koningsdag tot oktober plezier van;
☑ Winkeliers en bewoners zijn bereid de plantenbakken te onderhouden. lees meer

De motie vraagt:
“Om in overleg met de winkeliers binnen de bestaande begroting ruimte te creëren voor de aanschaf van hanging baskets voor de drie winkelcentra in Berkel, Bergschenhoek en Bleiswijk.”

Wethouder Simon Fortuyn (Leefbaar 3B) heeft namens het college van B&W gezegd deze motie te zullen uitvoeren. Zodoende worden binnenkort in de drie winkelcentra mooie bloembakken opgehangen. Marjolein Gielis bedankt voor je inzet van de afgelopen weken om dit gerealiseerd te krijgen.

Door dit voorstel komt achteraf het burgerinitiatief 2017-2018 van de heer Kees Colin “Knusser maken van de dorpskern Bleiswijk” alsnog tot uitvoering.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*