Eerste SportBox wordt maandag 9 oktober geopend

Goed nieuws voor alle sportliefhebbers in Lansingerland! De eerste langverwachte SportBox wordt aanstaande maandag, 9 oktober, officieel geopend in het Annie M.G. Schmidtpark. Dankzij de inspanningen van Leefbaar 3B, raadslid Leon Erwich in het bijzonder, is deze innovatieve sportvoorziening nu eindelijk realiteit.

De SportBox is een buitenbox boordevol sport- en spelbenodigdheden, variërend van krachttraining en yoga tot steps en skateboards. Naast deze uitrusting biedt de box oplaadmogelijkheden en kun je hem openen met een app. Alle materialen zijn kosteloos te gebruiken voor zowel individuele als groepsactiviteiten. Na het sporten kunnen ze eenvoudig en veilig worden opgeslagen achter stevige, vandalismebestendige deuren, onder toezicht van een geavanceerd camerasysteem.

We hopen dat de SportBox een centrale plek zal worden voor sport en beweging in het Annie M.G. Schmidtpark en dat het zal bijdragen aan een actievere en gezondere levensstijl voor alle inwoners. Leefbaar 3B verheugt zich nu al op de volgende twee SportBoxen voor de andere dorpskernen.

Tot maandag in het park!

2 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*