Leefbaar 3B kijkt vooruit en zoekt betrokken inwoners

In het schilderachtige decor van Outdoor Valley kwamen afgelopen week de fractie, wethouder en bestuursvoorzitter van Leefbaar 3B samen. Het doel? Een blik werpen op de toekomst van Lansingerland. Gezien de enorme uitdagingen die onze gemeente te wachten staan op diverse gebieden, is het zaak om nu al te beginnen met een duidelijke langetermijnvisie.

En jij, als inwoner van Lansingerland, kan hier een cruciale rol in spelen! Leefbaar 3B is namelijk begonnen met het verzamelen van input voor het verkiezingsprogramma van 2026. Jouw ideeën, suggesties en inzichten zijn van onschatbare waarde. Dus, wat vind jij belangrijk voor de toekomst van Lansingerland?

Heb je bovendien wel eens overwogen om actief te worden in de lokale politiek? Misschien zie je jezelf wel in de raadzaal zitten als raadslid. Word dan op tijd lid en geef aan dat je politieke ambities hebt.

Dit is je kans om je stem te laten horen en bij te dragen aan de richting die Lansingerland opgaat.

Heb je ideeën als inwoner? Stuur je suggesties in via onze website of mail of bel ons. Dat mag over grote, kleine, actuele onderwerpen of toekomstige onderwerpen die Lansingerland aangaan.

Denk mee, draag bij en vorm samen met ons de toekomst van Lansingerland!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*