Welke structurele plannen zijn er om van The Hangout een succes te maken?

Leefbaar3b maakten zich zorgen over de mogelijkheden voor de jeugd in Lansingerland en was nieuwsgierig naar de mogelijke inzet van Jeugd en Jongeren Werk in het algemeen maar in het bijzonder in Bleiswijk. Raadslid Leon Erwich heeft in de commissie samenleving van 16 september middels een rondvraag hier aandacht voor gevraagd.

Na de opening van The Hangout in januari, was er door corona weinig mogelijk in het geheel verbouwde pand aan de Götzenhainsingel  in Bleiswijk.

Nu er na 25 september weer volop mogelijk is voor de jeugd om samen te komen werd gevraagd naar de structurele plannen die er zijn gemaakt om van The Hangout een succes te maken.

In het bijzonder werd aandacht gevraagd voor de vakantieperiodes, omdat in deze tijd nog niet iedereen buiten Nederland op vakantie zal gaan. Is er al voldoende overleg met de partners als JJW en Pecto’s en zijn er al weer structurele activiteiten ingepland.?

Verder zijn we nieuwsgiering naar de mogelijkheden van JJW om nu ook structureel in Bleiswijk maar vooral in The Hangout aanwezig te zijn.

Wethouder van Tatenhove bevestigde dat er wel ideeën waren ontstaan maar dat er door corona nog niet echt veel meer mogelijk was dan online gamen. Nu wordt er veel nagedacht en ideeën opgehaald om te weten wat kan er en wat willen de jongeren zelf graag. Leefbaar 3B wees er wel op als er niemand aanwezig is kan je ook geen vragen stellen. van Tatenhove: JJW heeft een extra corona bijdrage ontvangen om meer werk te maken om bij onderwijs en de jeugd de mogelijkheden en de wensen op te halen.
Wel is er expeditie Lansingerland als invulling voor het zomerprogramma van Lansingerland.
https://www.lansingerlandbeweegt.nl/beleef-sport-cultuur/

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*