Opruimacties in Lansingerland

Leefbaar 3B organiseerde in het kader van World Cleanup Day op 18 september j.l. twee opruimacties in Lansingerland.

Leefbaar 3B ruimt op in de waterspeeltuin in Bleiswijk
V.l.n.r: Terry Duivesteijn, Don van Doorn, Leon Erwich


In Bleiswijk gingen raadsleden Don van Doorn en Leon Erwich op pad rondom de waterspeeltuin met leden van Leefbaar 3B, waaronder nieuw lid Terry Duivesteijn. Later die dag ging raadslid Marjolein Gielis samen met bestuursvoorzitter Jean-Paul Meuldijk in Berkel & Rodenrijs aan de slag, in de speeltuin aan de Rogier van Otterloostraat, vergezeld door o.a. bestuurslid Nico Goedegebure Leefbaar 3B.

De actie in Berkel & Rodenrijs werd op touw gezet door nieuw Leefbaar 3B lid Roy Diepeveen, die ook buren en omwonenden van de speeltuin mobiliseerde om de speeltuin zwerfvuilvrij te maken.

Over de hele wereld gingen op 18 september de straat op om hun buurt zwerfafvalvrij te maken. Dat levert een schoner Lansingerland op en een prachtig, wereldwijd signaal dat iedereen daar een belangrijke bijdrage aan kan leveren.

Ook lid worden van Leefbaar 3B? Door lid te worden kunt u meedoen en meedenken om een leefbaar Lansingerland te behouden en realiseren. Ook kunt u als lid in aanloop naar de nieuwe gemeenteraadsverkiezingen meeschrijven en input leveren voor het verkiezingsprogramma 2022 – 2026.

Roy Diepeveen organiseerde de opruimactie in Berkel & Rodenrijs
V.l.n.r: Roy Diepeveen, Marjolein Gielis, Jean-Paul Meuldijk, Terry Duivesteijn, Nico Goedegebure

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*