Verkiezingsavond in gemeentehuis Lansingerland

Woensdag 19 maart vanaf 21:00 uur organiseert de gemeente Lansingerland in het gemeentehuis een verkiezingsavond. Deze avond is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de uitslag van de verkiezingen in onze eigen gemeente. Het belooft een gezellige en spannende avond te worden.

Uitslagen

Volg met elkaar de uitslagen van de verschillende stembureaus in Lansingerland die gedurende de avond binnen komen en de prognoses van de uitslag. De publiekshal vormt het kloppend hart van de avond. Hier presenteert burgemeester Coos Rijsdijk de uitslagen. U kunt de uitslagen ook volgen op het grote scherm in de hal. Gert van ’t Hof verleent zijn medewerking aan deze avond. Hij is bekend van NOS Studiosport, Langs de lijn en RTV Rijnmond.

Radio

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om er persoonlijk bij te zijn, RTV Lansingerland zendt live een radioprogramma uit vanuit het gemeentehuis. Zo kunt u alles volgen wat er gebeurt. Ook zijn er interviews met kandidaten van de politieke partijen. Uiteraard brengt RTV Lansingerland ook de prognoses en de uitslagen.

Twitter

Via de Twitteraccount van de gemeente @Lansingerland worden gedurende de avond de voorlopige uitslagen gemeld. Volg @Lansingerland en u blijft op de hoogte. Praat u 19 maart ’s avonds op Twitter over de verkiezingen in Lansingerland? Gebruik dan #llkiest. Zo kan iedereen elkaars berichten volgen. Deze berichten laten wij ook in het gemeentehuis zien.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*