Nieuwjaarsreceptie gemeente Lansingerland

Leefbaar 3B is verheugd met de grote opkomst van onze inwoners tijdens de afgelopen nieuwjaarsreceptie van Lansingerland. Bij de ingang van het gemeentehuis werden we voor deze receptie welkom geheten door gastheer burgemeester Pieter van de Stadt, zijn vrouw Lara en heel veel ambtelijke collega’s en raadsleden.

Er was, volledig terecht, een speciaal woord van welkom aan de Politie, Brandweer en Hulpdiensten: “U bent dag en nacht paraat als het er echt om gaat” zei de burgemeester in zijn speech. Leefbaar 3B bedankt ook al deze mensen die op de spannende oudejaarsnacht voor ons klaar staan en letterlijk hun leven in de waagschaal stellen!

Een dankjewel geldt ook voor al onze vrijwilligers. Wij willen u graag bedanken voor al uw vrijwillige inzet voor de inwoners van onze gemeente!

Wij kijken graag uit naar een mooie toekomst. Een toekomst met duurzame ontwikkelingen op het gebied van werken, wonen en leven in Lansingerland. Bouwen aan het Lansingerland van de 21ste eeuw moeten we samen doen. Samen denken, samen werken en samen doen is de enige manier een mooi en fantastisch Leefbaar Lansingerland van de 21ste eeuw verder te ontwikkelen.

Want Samen maken we het Leefbaar.

Omdat vrijwilligerswerk in Lansingerland heel belangrijk is reiken we op deze avond ook de vrijwilligersprijs uit, om te laten merken dat deze persoon of organisatie een geweldige bijdrage levert aan de lokale samenleving. En de winnaars zijn…..

De winnaars van de vrijwilligersprijzen 2019!
Elly en Martin Pieterse (categorie Individueel), Kringloopwinkel de Paardestal (goede doelen) en het Tandem Nieuwkomersproject van Humanitas (categorie Maatjes)!
Allemaal van harte gefeliciteerd

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*