Nieuwe voorzitter en nieuw logo Leefbaar 3B

De nieuwe voorzitter van Leefbaar 3B is Dave Salomons.
Hij nam het voorzitterschap over van Patra Steehouwer, die tijdens de Algemene Ledenvergadering in het zonnetje werd gezet voor het vele werk dat zij de afgelopen jaren voor Leefbaar 3B heeft gedaan. Met name in de twee jaar voorafgaand aan de gemeenteraadsverkiezing van maart vorig jaar is Leefbaar 3B, mede door haar inzet, de grootste fractie in de raad gebleven en nu met negen zetels.

 

 

 

 

 

lees meer

 

 

Het bestuur is afgelopen donderdagavond ook weer op sterkte gebracht met de aanstelling van twee nieuwe bestuursleden.
▪ Jean-Paul Meuldijk. In de raadsperiode 2014-2018 was Jean-Paul wethouder in Capelle a/d IJssel voor Leefbaar Capelle. Op dit moment is hij raadslid in Capelle a/d IJssel en werkt hij bij de          gemeente Krimpen a/d IJssel. In oktober komt hij in Lansingerland wonen.
▪ Patrick van der Veld. In de periode 2002-2008 was Patrick raadslid in de Rotterdamse deelgemeente Charlois voor Leefbaar Rotterdam. Hij woont in Bleiswijk en werkt als advocaat in                      Rotterdam.

Nieuw logo
De ledenvergadering heeft ook een nieuw logo vastgesteld. Er was een keuze uit vier ontwerpen. Deze is gekozen. Het grote verschil met het oude logo is, dat de kleur oranje er in gebracht is.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*