Nederland en Lansingerland schoon!

Leefbaar3b_Lansingerland_SchoonAls supporter van Nederland Schoon heeft Leefbaar 3B  op zaterdag 19 maart jongstleden deelgenomen aan de landelijke Opschoondag. In Lansingerland werd deze Opschoondag georganiseerd door het burgerinitiatief “Zwerfvuil Lansingerland”. Dat is een groep enthousiaste inwoners die zich sinds 2009 inzet voor een Schoon Lansingerland en een beetje mooiere wereld.

Georgine Zwinkels, Marjolein Gielis en Wouter Hoppenbrouwer hebben veel zwerfafval opgeraapt in de omgeving van de basisschool De Poolster. lees meer

Zwerfie1ZwerfieHet is nog steeds erg verrassend dat je in een vrij korte tijd veel blikjes, frisdrankpakjes, sigaretten doosjes  en vooral heel veel plastic snippers kunt verzamelen. In tegenstelling tot vorig jaar zijn we minder plastic flesjes tegen gekomen, maar wel beduidend meer blikjes.
Zwerfvuil staat in de top 10 van irritaties bij inwoners van Lansingerland en het wordt tijd om daar actief mee aan de slag te gaan.
Wilt u meewerken aan het realiseren van uw eigen schone wijk, neem dan contact op via www.zwerfvuillansingerland.nl.

Leefbaar 3B ondersteunt dit burgerinitiatief van harte. Het mooie weer van afgelopen zaterdag was een kroon op de nuttige en gezellige zaterdagochtend!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*