Leefbaar 3B doet mee met verkiezing Provinciale Staten Zuid-Holland

Susan de Kluis
Susan de Kluis
Cheryta Buijs
Cheryta Buijs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de lijst van Nederland Lokaal (Lijst 12) staan twee leden van Leefbaar 3B als kandidaat  voor de Provinciale Staten van Zuid-Holland.

Susan de Kluis staat op plaats 5 en maakt sinds juli 2014 deel uit van het bestuur Leefbaar 3B. Haar kennis, opleiding en eigen inzichten maken dat zij een uitstekende kandidaat is.

Cheryta Buijs staat op plaats 9. Zij is in Lansingerland al wat meer bekend. Van 2010 tot 2014 is zij raadslid geweest voor Leefbaar 3B met de portefeuille Ruimtelijke Ordening. Vanaf juli 2014 is zij voorzitter van het bestuur Leefbaar 3B.

Waarom Nederland Lokaal in de Provinciale Staten?

30% van de kiezers hebben bij de afgelopen gemeentelijke verkiezingen op een lokale partij gestemd. Er is hierdoor een basis ontstaan voor een nieuwe politiek, met lokale partijen die inwoners er bij betrekken en samen koers kiezen. Nederland Lokaal respecteert de onafhankelijkheid van de lokale partijen en bundelt de lokale krachten richting provinciaal niveau en richting de Eerste Kamer.

wapen-zuid-holland_L3BProvincie en Rijk nemen te vaak beslissingen die niet overeenkomen met de wensen van de inwoners en vaak met grote gevolgen voor de inwoners. Doordat de lokale partijen niet vertegenwoordigd zijn in de Provincie en het parlement, reikt hun invloed niet verder dan de gemeentegrens. Macht en geld dienen niet geconcentreerd te blijven, maar samen met taken door te stromen naar lokaal niveau. Niet van bovenaf besturen zoals door de landelijke partijen wordt gedaan maar van onderop.

Alle lokale partijen verenigd in Nederland Lokaal hebben de overtuiging en zijn zich bewust dat burgers, gericht op samenwerking, een veel groter potentieel aan kennis en organisatiekracht hebben dan welke bestuurslaag dan ook! De leuze van Nederland Lokaal voor de verkiezingen is dan ook: “Van Haagse macht naar lokale kracht.”

Stem woensdag 18 maart 2015 op Nederland Lokaal, lijst 12. Stem op Susan de Kluis (plaats 5) of Cheryta Buijs (plaats 9) om u in de provincie te vertegenwoordigen.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*