Kerkstraat winkelcentrum Bergschenhoek weer open

Kerkstraat Bergschenhoek weer open
Kerkstraat Bergschenhoek weer open

Dinsdagmiddag 3 november is de Kerkstraat in het winkelcentrum van Bergschenhoek na twee maanden weer open gegaan voor alle verkeer. De Kerkstraat was afgesloten vanaf 31 augustus. Ook de openbaar vervoerbus van de RET kan nu weer door het centrum van Bergschenhoek rijden. Heel goed dat het college de versnelling in de werkzaamheden heeft kunnen bewerkstelligen. Leefbaar 3B gaat er vanuit dat het hogere tempo er ook voor het Rondom in blijft. Hoe eerder ook het Rondom opengesteld wordt, hoe beter dat is voor de winkeliers en de inwoners van Bergschenhoek.

lees meer

De vervolgplanning is nu dat het Rondom tot aan de nieuwe parkeergarage van Jumbo Veltrop nog tot 18 december 2015 is afgesloten. Als het tempo van de afgelopen dagen erin blijft, kan het Rondom vanaf de Kerkstraat tot en met de entree van de nieuwe parkeerkelder van Jumbo Veltrop zeker eerder worden opengesteld.

Het Rondom in Bergschenhoek pas op 18 december weer open.
Het Rondom in Bergschenhoek pas op 18 december weer open.

Op een deel van het parkeerterrein van het Rondom staan nu nog bouwketen, die zullen weggehaald worden als de bouw van de nieuwe winkels en woningen klaar is. Daarna kan pas de rest van het Rondom (riool en straat) gerenoveerd worden. Dat laatste staat gepland voor de periode 11 januari tot 9 maart 2016. Leefbaar 3B woordvoerder Jan Pieter Blonk zal het college vragen om ook in deze periode hoog tempo te maken zodat deze afsluiting van het Rondom verkort kan worden.

Directieketen bouwbedrijf op parkeerterrein Rondom
Directieketen bouwbedrijf op parkeerterrein Rondom

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*