Geef uw mening over vluchtelingenopvang in Lansingerland

De fractie van Leefbaar 3B wil heel graag de mening van zoveel mogelijk inwoners van Lansingerland horen.

Op deze site van Leefbaar 3B (rechts op deze pagina onder “Geef uw mening”) kunt u via de beantwoording van drie vragen uw mening geven over de vluchtelingenopvang in Lansingerland.

 

 • Ja, akkoord met opvang 60 vluchtelingen voor 3-12 maanden of
 • Nee, niet akkoord met opvang 60 vluchtelingen voor 3-12 maanden aanbieden.
 • Ja, bezwaar tegen opvang vluchtelingen bij mij in de buurt of
 • Nee, geen bezwaar tegen opvang vluchtelingen bij mij in de buurt.
 • Ja, opvang 300 vluchtelingen of meer is voor mij bespreekbaar of
 • Nee, opvang van 300 vluchtelingen of meer is voor mij onbespreekbaar

Actuele informatie wordt ook geplaatst op www.lansingerland.nl/vluchtelingen.

Locatie tijdelijke noodopvang Bleiswijk Lijsterlaan van de Baan lees  Raadsvoorstel onder besluiten.

Als u aan Leefbaar 3B meer wilt meegeven over vluchtelingenopvang in Lansingerland kunt u ook via de button “Vraagbaak” in de oranje balk uw mening opschrijven in het vak “Uw vraag” en daarna door op de button “Verzenden” te klikken naar de fractie van Leefbaar 3B versturen.

9 Comments

 1. Vluchtelingen zijn welkom mits niet te veel. Argumenten van tegenstanders zijn vaak non argumenten. Op dit moment hebben we in Bleiswijk de meeste overlast van hangjeugd, dit zijn meestal witte Nederlanders, die zetten we toch ook niet uit. Verkrachten: volgens mij doen. Witte Nederlandse mannen dat ook en volgens mij worden kinderen in NL nog het meest lastig gevallen door witte Nederlanders. En voor de ouderen: mensen uit zuidelijke landen hebben vaak meer respect voor ouderen dan wij hier.

 2. 100% NEE tegen opvang “vluchtelingen” in Lansingerland, en zeker NIET in Bleiswijk, het afvoerputje van Lansingerland! Wel voor opvang van echte vluchtelingen in eigen regio natuurlijk! Tegen opvang van de economische vluchtelingen die diverse veilige landen zijn doorgereisd, maar de voorkeur hebben voor ons land.
  Schandalig zoals Bleiswijk al jaren wordt misbruikt door de gemeente Landingerland!

 3. Nee tegen opvang van welke aard ook in lansingerland. Ze zijn genoeg landen doorgereisd die veilig waren dus waarom hier. Er zijn genoeg mensen in lansingerland die van de voedselbank leven. Help die eens! Veiligheid en verzorging van eigen inwoners voorop.

 4. Absoluut geen opvang hier in Lansingerland. Dit zijn geen vluchtelingen of asielzoekers. Die status zijn ze kwijtgeraakt toen ze in het eerste veilige land aankwamen (turkije) Dit zijn gelukzoekers die een aanslag doen op onze sociale voorzieningen die van onze ouderen afgenomen zijn. Als er mensen zijn die vinden dat dit volk geholpen moeten worden nemen ze er toch zelf een aantal in huis! Maar dat doen ze niet! Nee lekker bij anderen op de stoep Sinterklaas spelen. Zal gezellig worden in de wijken met al die hangende en zwervende gelukzoekers die zich vervelen.

 5. Geen opvang van vluchtelingen in geheel Lansingerland. Gemeente is nog maar net onder curatele vandaan. Deze mensen moeten ook niet in NL geholpen worden. Info om het land van herkomst zorgen voor opvang voor deze vluchtelingen is beter. Dan kunnen ze ook weer sneller terug voor de her(op) bouw van hun land. Net als wij gedaan hebben na WO II.

 6. Sjoerd
  23 November 2015
  Nee,tegen opvang vluchtelingen in Langsingerland. Deze mensen zijn geen vluchtelingen, ze zijn op de vlucht voor hun eigen islam ideologie.
  De politie krijgt dan andere prioriteiten en heeft geen tijd meer voor de Nederlandse burgers.

 7. jan
  nee geen vluchtelingen in lansingerland eigen volk eerst eigen dochter kan met 2kinderen die veel te klein woont in een 2kamer poppen huisje daar kan niets aan gedaan worden want dan ben je niet urgent genoeg ik zelf ben na 50 jaren hard werken met pensioen gegaan en word nu als een Citroën uitgeknepen hoe zou het komen dat steeds meer mensen op de PVV gaan stemmen wanneer worden ze wakker in den haag

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*