Eerste 12 starterkoopwoningen in de verkoop

 2013-11-10 - Site - Starterswoningen - foto

 Een enorme hoeveelheid, veelal jonge mensen, zijn zaterdag in het gemeentehuis afgekomen op de start van de verkoop van 12 starterkoopwoningen aan de Oranjestraat/Julianastraat in het centrum van Berkel. Omdat het aantal mensen dat zo’n huis wil kopen veel groter is dan de 12 te bouwen woningen zal loting uit moeten wijzen wie een woning mag kopen.

Op deze zaterdag 9 november 2013 is maar weer eens overduidelijk aangetoond dat starterkoopwoningen voor circa € 140.000 gebouwd kunnen worden en ook moet worden gebouwd voor met name voor jonge mensen in onze gemeente Lansingerland. Leefbaar 3B, zal zich blijven inzetten om de komende drie jaar jaarlijks 100 starterkoopwoningen per jaar in Lansingerland te bouwen

De Oranjebuurt in Berkel wordt verrijkt met deze twaalf prachtige eengezinswoningen met een tuin voor en achter, die uitstekend passen bij de bestaande woningen in de wijk. Het zijn vier hoekwoningen en acht tussenwoningen. De tussenwoning kost € 140.000 v.o.n. De hoekwoningen zijn wat duurder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*