Cursus “gemeentepolitiek” van start gegaan

cursus-gemeentepolitiek-2Deze week is de door Leefbaar 3B georganiseerde kennismakingscursus “gemeentepolitiek” van start gegaan. Het startschot is gegeven door burgemeester Pieter van der Stadt, waarbij hij aangaf dat het werk van raadsleden belangrijk, maar ook leuk is. Ja het kost veel tijd, gaf hij aan. Voor de gemeente is het van groot belang dat er goede raadsleden zijn en daar hoort ook opleiding bij. Hij wenste de 15 cursisten veel succes.

De belangstelling voor de cursus is erg groot. Niet iedereen kon geplaatst worden omdat de groep dan te groot wordt. Daarom start half januari 2017 een tweede kennismakingscursus. Deze groep bestaat inmiddels uit negen inwoners van Lansingerland en daar kunnen nog enkele inwoners bij.

1 Comment

  1. Goedemiddag,
    Bij de cursus gemeentepolitiek zie ik dat er nog plaatsen “vrij” zijn. Of de gemeentepolitiek mij past weet ik niet maar mogelijk door een dergelijke cursus te volgen is dat beter te bepalen. Mijn vraag: Zijn er nog plaatsen vrij en welke inzet wordt verwacht qua kennis en tijd?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*