Ad Heintz overleden

In memoriam: Ad Heintz
In memoriam: Ad Heintz bij een bus van de Stichting 3B-Bus

Vrijdag 5 januari 2024 is Ad Heintz overleden. Ad was 23 jaar lid van Leefbaar 3B en is ook in 2010 en 2014 betrokken geweest bij het opstellen van de kieslijst. Hij heeft daarvoor gesprekken gevoerd met de kandidaat raadsleden van Leefbaar 3B.

Een belangrijk en alom gewaardeerd nalatenschap van Ad voor Lansingerland is de oprichting van de Stichting 3B-Bus in 2011. Hij was vanaf het begin voorzitter en is dat gebleven tot zijn overlijden op 5 januari 2024. Hij heeft samen met zijn medebestuursleden enorm veel tijd besteed om de 3B-Bus het succes te maken wat het nu is.

Fractie, bestuur en leden van Leefbaar 3B wensen zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en vrienden veel sterkte met het heengaan van Ad.

Vanwege de passie van Ad voor de 3B-Bus plaatsen we hier informatie over de 3B-Bus

De Stichting 3B-Bus bestaat 12,5 jaar en verzorgt binnen de gemeentegrenzen van Lansingerland betrouwbaar en betaalbaar vervoer van deur tot deur. Deze lokale organisatie is opgezet en wordt bemand door vrijwilligers. Er is bij de Stichting 3B-Bus niemand in dienst. Zo’n 80 vrijwilligers doen al het werk. De missie is om minder mobiele senioren (55+) te helpen en te ondersteunen. De vrijwilligers zetten zich graag in om de senioren te vervoeren, zodat zij weer mobiel zijn en kunnen genieten van activiteiten buiten hun huis. Geduld met en aandacht voor de te vervoeren deelnemers staat centraal bij de vrijwilligers van de 3B-Bus. De vrijwilligers zijn voor het grootste deel zelf ook senioren, maar wel hele vitale senioren. Op elk van de drie bussen zitten een chauffeur en een begeleider. Op kantoor zit een telefonist(e) die al de ritten plant.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*