IN MEMORIAM ✝️ Jan van der Laan

Het bericht dat Jan van der Laan op 9 maart 2019 is overleden heeft ons diep geraakt.
Jan was raadslid in de raadsperiode van 2014 -2018.
Wij hebben Jan leren kennen als een gedreven en betrokken raadslid, nauw betrokken bij de veiligheid en inwoners van Lansingerland. Binnen Leefbaar 3B stond hij bekend als mister Veiligheid. Zelfs in de vroege ochtenduren ging hij op pad om in gesprek te gaan met bewoners van Bleiswijk rondom de Gruttostraat en de jeugd aldaar.

In de voorbereiding naar de gemeenteraadsverkiezingen 2018 speelde hij een dominante rol met een geweldig verkiezingsresultaat.
Jan was een veelzijdig man en zat nooit stil. Naast zijn werk binnen de gemeente Rotterdam was hij jeugdcoördinator bij TOGB. Ook wist hij met zijn muzikale talent menigeen uit volle borst mee te laten zingen en meestal kwamen daarbij de voetjes van de vloer.
Jan was ook een familiemens en vertelde trots over zijn kleinkinderen en zijn honden.

Een groot gemis voor onze club.
Namens de fractie en het bestuur van Leefbaar 3B wensen wij Astrid, kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe met het verwerken van dit grote verlies.

† 9 maart 2019 Jan van der Laan

1 Comment

  1. Gecondoleerd met het verlies van Jan van der Laan.
    In de periode dat ik op de verkiezingslijst stond van Leefbaar 3B heb ik hem leren kennen als een aardige man met inzet voor de politiek.

    Sterkte ermee!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*