Leefbaar 3B Lansingerland viert deze maand haar 20-jarig bestaan

Leefbaar 3B Lansingerland viert deze maand haar 20-jarig bestaan. Mede om die reden is een masterclass ontwikkeld, toegankelijk voor inwoners van Lansingerland die meer willen weten over het besturen van onze gemeente en wat het raadslidmaatschap van de gemeenteraad allemaal met zich meebrengt.

In mei 2021 starten we met deze masterclass over het lokale politieke bedrijf. Over het reilen en zeilen van de gemeenteraad, het college van B&W en de ambtelijke organisatie. Wat houdt het werk als gemeenteraadslid in? Wat doet een raadslid eigenlijk? Welke kennis heb je als raadslid nodig? Op welke wijze worden inwoners bij het werk van raadsleden betrokken? Voor welke dilemma’s kom je zoal te staan?

Leefbaar 3B wil inwoners van Lansingerland uitdagen en stimuleren een actieve rol te spelen in de gemeentepolitiek van Lansingerland. Leefbaar 3B wil inwoners interesseren in de uitdagingen en de kansen waarvoor onze gemeente staat. Hoe kun je invloed uitoefenen op het bepalen van de juiste koers voor onze gemeente en onze inwoners?
Informatie

De online livecursus (Coronaproof) geeft u in 2 avonden van elk 2,5 uur inzicht in de gemeentepolitiek. Informatie over en aanmelding voor de cursus kan via e-mail: voorzitter@leefbaar3b.nl

Leefbaar 3B Lansingerland viert deze maand haar 20-jarig bestaan.

Van rampjaar 2020 naar 20-jarig bestaan (2021)
bekroond met 20 zetels (2022)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*