Donderdag 16 mei ALV Leefbaar 3B

Donderdagavond 16 mei spreekt wethouder Simon Fortuyn tijdens de Algemene Ledenvergadering van Leefbaar 3B over de recente politieke ontwikkelingen in Lansingerland. Verkeer, verkeersveiligheid, beheer van het openbaar gebied, duurzaamheid, het vliegveld, woningbouw en de houtkap in het Recreatieschap Rottemeren zullen zeker aan de orde komen. Fractievoorzitter Don van Doorn zal een terugblik geven op het eerste jaar van de coalitie Leefbaar 3B, VVD, CDA en ChristenUnie.

Tijdens de ALV zullen de leden een nieuwe voorzitter kiezen. Leefbaar 3B neemt afscheid van Patra Steehouwer. Patra heeft met name in de twee jaar tot aan de raadsverkiezing van maart vorig jaar enorm veel werk verzet en dat heeft er toe geleid dat Leefbaar 3B met negen zetels de grootste fractie is in de gemeenteraad van Lansingerland. De huidige vice-voorzitter Dave Salomons is kandidaat om de nieuwe voorzitter te worden. Hij is een jaar geleden lid geworden van het bestuur.

In de ALV wordt het jaarverslag 2018, inclusief het financieel verslag besproken en vastgesteld. Ook wordt een voorstel gedaan voor een nieuw logo van Leefbaar 3B.

De Algemene Ledenvergadering van Leefbaar 3B
Datum: Donderdag 16 mei
Tijd: 20:00 uur

Inloop vanaf 19:30 uur
Plaats: Gemeentehuis Lansingerland, Tobias Asserlaan 1 te Bergschenhoek.
De ledenvergadering is ook toegankelijk voor niet-leden van Leefbaar 3B.
Zij worden van harte uitgenodigd.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*