Wethoudersspreekuur komt terug

Sinds het aantreden van dit college is het “vaste” spreekuur van de wethouder uit beeld verdwenen. Dit is Leefbaar 3B een doorn in het oog. Immers, het is belangrijk dat inwoners een korte communicatielijn hebben met de gemeentebestuurders en gelegenheid krijgen te spreken over zaken, die hen bezig houdt.

Als invulling van het wijkgericht werken heeft het college drie kernwethouders benoemd. Iedere wethouder heeft een kern toegewezen gekregen. Leefbaar 3B wethouder Simon Fortuyn is overall verantwoordelijk om er voor te zorgen dat de spreekuurresultaten niet in de la verdwijnen, maar dat er daadwerkelijk ook iets mee wordt gedaan.

In de tegenstelling tot de vorige raadsperiode vindt het spreekuur niet in het gemeentehuis plaats, maar op locatie in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk. De kernwethouders gaan eens in de zes weken naar de betreffende kern toe. Op donderdag 22 januari van 09:00 tot 10:00 uur vindt het eerste spreekuur plaats. De locaties worden deze week bekend gemaakt.

1 Comment

  1. Dat is leuk zo’n spreekuur in de morgen maar dat gaat nooit werken omdat de meeste mensen moeten werken.
    Ik krijg de indruk dat dat expres gedaan wordt want dan krijg je ook geen kritische vragen en hoeft meneer Fortuyn zijn vriendjes politiek niet uit te leggen……

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*