Kiezen voor een tijdelijke bestemming !

Vrijdagavond 16 maart 20:00 uur – Locatie Wolfert Pro
Ideeënavond braakliggende terreinen In Lansingerland
Georganiseerd door D66 Lansingerland en Leefbaar 3B.

Door de economische crisis zullen veel (soms bouwrijpe) terreinen de komende jaren niet worden bebouwd. Ook Lansingerland kent dit probleem. Wat doe je dan met deze terreinen? Niets doen is geen optie.
Daarom willen D66 en Leefbaar 3B op deze avond ideeën verzamelen die er zijn voor tijdelijke bestemming. Uiteraard zijn er allerlei belemmeringen, maar er zijn ook zeker kansen! Daar gaat deze avond over.
De avond wordt afgesloten met het aanbieden van alle ideeën aan wethouder Ten Kate.

Dus heb je leuke ideeën en wil je die inbrengen, of wil je horen welke ideeën ondernemers, de gemeente of bewoners hebben, noteer dan deze datum in je agenda!
Datum: vrijdagavond 16 maart 2012
Locatie: Wolfert Pro, Bergschenhoek, (naast het nieuwe gemeentehuis)Tijdstip : Inloop vanaf 19.30 uur, START 20.00 uur tot 22.00 uur
Aanmelden kan bij:i.denheijer@upcmail.nl, maar is niet noodzakelijk en iedereen is welkom.
Op het programma staan:

  • Presentatie van de ingezonden ideeën van de open oproep (D66) voor tijdelijk gebruik.
  • Presentatie van initiatieven en voorbeelden uit heel het land. Zoals dhr. van Gilst van NNRGY Crops® Holland, een bedrijf dat energiegewassen op braakliggende gronden verbouwt.
  • Dhr. Bergevoet & dhr. van Tuijl van temp.architecture, een bureau voor architectuur en stedenbouw dat zich richt op stedelijke transformaties, met  kennis en ideeën over braakliggende terreinen.
  • En er is een panel van deskundigen met o.a. aannemers, LTO en een woningcorporatie om de mogelijkheden in onze gemeente te verkennen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*