Verklaring fractie Leefbaar 3B betreffende uitbreiding winkelgebied centrum Berkel

Verklaring fractie Leefbaar 3B betreffende uitbreiding winkelgebied centrum Berkel. Uitgesproken in de vergadering van de commissie Algemeen Bestuur van 7 december 2016 door fractievoorzitter Wouter Hoppenbrouwer

Op onze site hebben wij afgelopen zondag (4 december) een artikel geplaatst over de uitbreiding van het winkelgebied Berkel centrum. Achteraf blijkt dat Leefbaar 3B wel degelijk door het college is geïnformeerd over het te doorlopen proces. lees meer

Leefbaar 3B heeft verzuimd te reageren op de brief van 13 oktober 2016, waarin staat dat het college eerst de winkeliersvereniging en omwonenden zal informeren en daarna de gemeenteraad. Leefbaar 3B had de wethouder op dat onderdeel niet mogen aanspreken. De wijze waarop wij hierover op onze site hebben geschreven, had zakelijker geformuleerd moeten worden.

Blijft onveranderd dat wij graag met de wethouder in gesprek gaan over de inhoud van de plannen en de positie van de gemeenteraad. Wij nodigen het college uit een vervolg te geven aan de presentatieavond van 29 november 2016, zodat alle fracties al hun vragen kunnen stellen aan de Ontwikkelcombinatie en het college.

 

1 Comment

  1. Mag hopen dat jullie dat ook gedaan hebben tijdens de afgelopen vergadering.
    En is een excuses richting de wethouder nu niet op zijn plaats? En aan alle kiezers dat jullie even hebben liggen slapen?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*