Standplaatsen Berkel Centrum, het vervolg:

Zoals beloofd zullen wij u op de hoogte houden van de soapserie rond het standplaatsenbeleid in Berkel en Rodenrijs!

Dit dossier loopt al veel te lang en het duidelijk dat de gang van zaken in het verleden geen schoonheidsprijs verdient. Dit dossier kent alleen maar verliezers en dat drama moet zo snel als mogelijk worden opgelost! Voor nu is het dus het zaak dat we vooruit kijken.

Leefbaar 3B heeft de afgelopen weken bewust geen publiciteitgezocht over dit onderwerp. Dat wil echter niet zeggen dat wij hebben stilgezeten. .. lees meer

Er is dagelijks overleg of afstemming geweest om tot oplossingen te komen. De publiciteit zoeken zou naar onze overtuiging de oplossing in de weg hebben gestaan. We hebben waardering voor de dikke mea culpavan wethouder Arends en haar inzet van de afgelopen weken met haar poging om de problemen rond dit dossier te herstellen.                

De gehele gemeenteraad heeft betrokkenheid getoond en zo hoort dat ook bij een dergelijk dossier. De  winkeliersvereniging heeft na de betreffende commissievergadering laten weten dat ze zich, ondanks wat “kritische uitingen”, volledig meewerkend zullen opstellen.  We zijn er dus nog niet in een ogenschijnlijk eenvoudig vraagstuk. Maar we zijn met zijn allen wel op zoek naar een passende oplossing, in iets wat inmiddels een duizelingwekkend moeilijk dossier is geworden!

Met de mogelijke uitkomsten die in de lucht hangen zullen dit dossier zeker worden vervolgd …..

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*