Simon Fortuyn opnieuw gekozen als lijsttrekker voor Leefbaar 3B

Lansingerland – Tijdens de digitale ledenvergadering is Simon Fortuyn door de leden van Leefbaar 3B gekozen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Onze wethouder: “Ik zie ernaar uit om als lijsttrekker en beoogd wethouder voor Leefbaar 3B weer aan de slag te gaan voor de mooie gemeente Lansingerland. Er komen grote uitdagingen op tal van terreinen in de komende jaren op ons af en ik wil graag mijn opgedane kennis, ervaring en netwerk van de afgelopen 8 jaren inzetten om het beste voor onze mooie gemeente te realiseren.

In het drukbevolkte deel van de Zuidelijke Randstad moeten wij zorgen voor een goed leefklimaat met oog op de ontwikkelingen die binnen maar ook buiten onze regio plaatsvinden. Dienstverlening aan onze inwoners, ondernemers, winkeliers, verenigingen, vrijwilligers enz. is de leidraad in ons handelen. Ik neem graag de handschoen op en zal leiderschap niet schuwen. Ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg.”

Bestuur en Fractie van Leefbaar 3B zijn blij dat Simon zich weer aan de partij wil verbinden. Met Simon hebben we wederom een ervaren lijsttrekker/bestuurder in huis. Hij heeft zijn wethouderschap naar volle tevredenheid ingevuld, daarom zijn we trots dat we hem voor nog een periode hebben weten te strikken.

2 Comments

 1. Beste Simon Fortuyn

  Kan u mij helpen??
  Sinds woensdag vang ik 6 vluchtelingen op uit Oekraïne.
  Kan u mij helpen en er svp voor zorgen dat de gemeente mij Kan ontworpen wat betreft inschrijven en alles wat noodzakelijk is en om de opvang officieel te kunnen regelen.

  Met de huidige informatie kom ik helaas er niet uit.
  Daarbij komt dat mijn kracht zit in het begeleiden en de vluchtelingen een veilig onderdak te kunnen geven.

  Al de wegen via de gemeente zijn voor nu te complex

  Ik ben
  Ad overdevest
  geanonimiseerd

  Bel me svp op
  geanonimiseerd

  Dank alvast

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*