Fractievoorzitter – Raadslid Leefbaar 3B – Bleiswijk

Don heeft inmiddels in alledrie de kernen gewoond en voelt zich inmiddels een echte Lansingerlander. Als geboren Rotterdammer is hij feitelijk een import-inwoner, maar hij is van kleins af aan opgegroeid in de Sterrenwijk in Berkel en Rodenrijs. Als voetballer van BVCB en later vaste klant bij sportcafé Bravenboer voelde hij zich uiteindelijk net zo verbonden met Bergschenhoek en is hij er uiteindelijk ook gaan wonen. De toenmalige liefde, een hechte vriendengroep en Soccer Boys trokken hem uiteindelijk naar Bleiswijk: daar woont hij inmiddels alweer zo’n 16 jaar met zeer veel plezier.

Hij ervaart zijn rol als fractievoorzitter van Leefbaar 3B als zeer eervol. Daarnaast is hij werkzaam als Hoofd Individuele Zaken bij de Dienst Justitiële Inrichtingen. In de weinige uurtjes die nog resteren kun je hem terugvinden in de sportschool, in de studieboeken om zijn Master Bestuurskunde binnen te halen of op een strandbedje als de zon hem roept.

De keuze om zich vol overtuiging te verbinden aan Leefbaar 3B is een eenvoudige: “wij zijn een betrouwbare, betrokken en voor iedereen bereikbare politieke beweging die volledig onafhankelijk en transparant in gewone mensentaal de belangen van de inwoners, verenigingen en eigen ondernemers behartigt. Soms een beetje brutaal, maar altijd met open vizier en voor niets of niemand bang”. Samen maken we het Leefbaar in de 3B.

Don maakt graag (digitaal) contact met je. Voeg hem gerust toe op:

Functies

  • Raadslid en fractievoorzitter Leefbaar 3B
  • Lid commissie Algemeen Bestuur
  • Plv. lid commissie Ruimte
  • Plv. lid commissie Samenleving

Contact
E-mailadres: dmavandoorn@gmail.com
Telefoonnummer: 06-16670758

Nevenfuncties

  • Hoofd Individuele Zaken (Dienst Justitiële Inrichtingen, bezoldigd