Met de fractie op heidag

De fractie van Leefbaar 3B is vrijdagavond “op de hei” geweest. In het tot conferentieoord omgedoopte gemeentehuis met aangepaste verlichting, hebben we in alle rust deelgenomen aan een “inspirerende hei sessie”. Even weg uit alle drukte rondom o.a. de begrotingen 2020.
Tussen de sessies door was er ruimte voor een heerlijk maaltijd van de Chinees.
De heisessie werd door de hele L3b fractie als inspirerend en motiverend ervaren, laat 2020 maar komen.

Zeker voor herhaling vatbaar !

 

1 Comment

  1. Zie op de foto’s de raadsleden en wethouder met vrolijke gezichten en ik mag hopen dat dit in de sessie met elkaar zo is gebleven. Op zo’n sessie wordt naar mijn mening met elkaar besproken hoe het de afgelopen maanden is gegaan en hoe men de toekomst ziet. Ik wil u 1 ding meegeven, laat je niet in de luren leggen door andere partijen zowel in de gemeenteraad als landelijk. U zult met mij eens zijn, dat het in Den Haag niet meer gaat hoe iedere bewoner zijn werk/gezin/scholing etc. wil voortzetten hoe het is ingericht met natuurlijk positieve verbeteringen, maar het is weer iedere minister voor zichzelf en de rest kan!!!!! We hebben zelfs politici welke zich veel niet meer herinneren. Voor deze personen zal een hei-sessie alleen maar het advies zijn: wegwezen.
    Dus raadsleden van leefbaar3B, hou de lol er in, hou woord en blijf altijd in je gedachten hebben, wij zijn er voor het volk en niet voor eigen belang. Fijne kerstdagen en goed uiteinde alvast.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*