Leefbaar 3B in gesprek met ondernemers tijdens Oostlanddag 2024

Op donderdag van 4 april 2024 kwamen wethouder, fractie- en bestuursleden van Leefbaar 3B samen met ondernemers, ambtenaren, en politici uit het Oostland (Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp), en verder, voor de 14e editie van de Oostlanddag. Het evenement, gehouden in de sfeervolle locatie ’t Manneke, stond dit jaar in het teken van ‘de ondernemer als duizendpoot’ – een thema dat veel resonantie vond bij de vertegenwoordigers van Leefbaar 3B. Binnen Leefbaar 3B zijn meerdere (ex-)ondernemers vertegenwoordigd (Simon Fortuyn, Nico Goedegebure, Marjolein Gielis en Terry Duivesteijn), dus die woonden het evenement, net als eerdere jaren, graag bij. Maar ook Jan Pieter Blonk, al vele jaren vaste gast, was als politicus van de partij.

De Oostlanddag, erkend als het grootste ondernemersevent in het Oostland, heeft opnieuw zijn reputatie waargemaakt door ruim 300 aanwezigen te verwelkomen. Het doel van de dag – netwerken, kennis delen, en inspireren – werd volop bereikt.

Een dag van kennis, netwerken en inspiratie
De dag begon om 15:00 uur met een hartelijke inloop, waar de deelnemers de gelegenheid kregen om te netwerken en de basis te leggen voor toekomstige samenwerkingen. Kort daarna, om 15:30 uur, werd de Oostlanddag officieel geopend. Later vonden diverse workshops plaats.

Het evenement werd afgesloten om 18:00 uur, maar de gesprekken en de energie die het had opgewekt, duurden voort. De impact van de Oostlanddag reikt verder dan de duur van het evenement; het legt de basis voor toekomstige samenwerkingen en gemeenschappelijke projecten die de economie en het welzijn van het Oostland zullen bevorderen.

Reflectie op de dag
Leefbaar 3B beschouwt de jaarlijkse Oostlanddag als een groot succes. Het thema van dit jaar, ‘de ondernemer als duizendpoot’, sprak tot de verbeelding en weerspiegelde de realiteit van de uitdagingen en kansen waarmee ondernemers dagelijks geconfronteerd worden. De dag bood een perfecte mix van leren, inspiratie en netwerken.

We zijn trots op het succes van dit evenement en kijken uit naar de vruchten die deze nieuwe verbindingen zullen afwerpen voor de regio. De Oostlanddag heeft eens te meer bewezen een essentiële schakel te zijn in het versterken van de economische en sociale banden binnen het Oostland.

Leefbaar 3B blijft zich inzetten voor een leefbaar, ondernemend Lansingerland in het Oostland. We danken de organisatoren van de Oostlanddag voor hun uitstekende werk en feliciteren hen met het succes van het evenement. Tot volgend jaar!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*